Afdrukken

Jachtkleding

De jacht is natuurlijk een schitterend iets. Het brengt u als mens weer even terug naar de oertijd. De tijden dat men afhankelijk was van de jacht en er nog geen supermarkten waren alwaar men zijn spullen gemakkelijk kon kopen. Dat maakt de jacht voor veel mensen dan ook zeer aantrekkelijk. Als het gaat om de jacht zijn tegenwoordig de dierenhuiden omgeruild voor functionele kleding die camoufleert, ademt en beschermt tegen extreme weersomstandigheden. Dus om u goed voor te bereiden op de jacht, is het wel zo verstandig om de juiste kleding aan te schaffen.

 

Camouflagekleding

 

In ons assortiment is een breed aanbod van verschillende soorten camouflagekleding opgenomen. Als jager is het zeer belangrijk om goede camouflagekleding te hebben. Kleur is namelijk belangrijk. De meeste zoogdieren en vogels zien de kleur blauw bijvoorbeeld heel goed, terwijl oranje als een grijstint wordt waargenomen. De functie van camouflagekleding is vooral dat het silhouet van de jager tegen de achtergrond gaat vervagen. Wij hebben in ons assortiment veel kleding die daar perfect aan beantwoordt. De camouflagekleding is van een uitstekende kwaliteit en gaat lang mee. Het is in verschillende maten beschikbaar en ook van verschillende materialen. Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie.

 

Voor zomer en winter

 

Voor de zomer hebben wij lichtgewicht kleding die comfortabel zit zonder het schouderen van het geweer te hinderen. Voor in de winter hebben wij onder andere een tweedelig camouflagepak dat het lichtste in zijn soort is, heerlijk warm en wind– en waterdicht. Dus voor beide jaargetijden kunnen wij u bedienen met de juiste kleding.

 

Unieke artikelen met een goede kwaliteit tegen een lage prijs

 

JachtkledingOns streven is al tijden om goede kwaliteit kleding aan te bieden tegen een lage prijs. Dat kan best lastig zijn, maar tot nu toe lukt ons dat goed. Voor al onze kleding geldt namelijk dat wij altijd topkwaliteit zoeken tegen een scherpe prijs waarbij vooral gekeken wordt naar relevante functionaliteit. Door het bezoeken van beurzen en leveranciers in het buitenland hebben wij vaak producten die elders niet verkrijgbaar zijn. Met vele producten zijn wij vaak goedkoper dan onze collega’s. Bij kleding hoort natuurlijk ook een assortiment laarzen. Eén van onze topproducten zijn de Muck laarzen. Deze hebben een zeer goed voetbed en kunnen warmte geven tot min 40 graden. Dus ook als u gaat jagen in zeer koude gebieden.

Bekijk de webshop