Afdrukken

Lokvogel

Het jagen met lokvogels is samen met camouflage, en keuze van de plek, een van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle jacht. Als u op YouTube een filmpje bekijkt lijkt het allemaal eenvoudig: de ganzen of duiven vallen massaal in, er wordt zelden mis geschoten en het is altijd mooi weer. De realiteit is anders: vaak moet u honderden meters door de bagger sjouwen met veel bagage. Bovendien moet u de hut steeds opbouwen, camoufleren, lokkers uitzetten en dan maar wachten of u de stal goed hebt gezet en of ze op dat stuk willen invallen. Soms gaat dit allemaal vrij vlot, maar vaak is het lang wachten op een eventuele schietkans. Zorg altijd dat de hut en de stal met lokkers in orde zijn. Welke lokkers u voor welke jacht het beste kunt gebruiken wordt op onze website uitgebreid beschreven.


LokvogelsWij hebben verschillende lokvogels in ons assortiment. Denk daarbij aan ganzen, duiven en kraaien. Onze meest verkochte lokvogels voor de gans zijn de Sillosocks. Deze zijn makkelijk mee te nemen, licht (12 stuks 700 gram) en het allerbelangrijkste: ze lokken de ganzen naar de stal. Een ander zeer belangrijk hulpmiddel zijn de lokfluiten waarmee verschillende roepen nagebootst kunnen worden om de voorbijvliegende gans te lokken. Op onze site staan filmpjes met instructies.

 

Wij leveren heel veel lokvogels en lokfluiten voor haast iedere vorm van jacht met een stal: ganzen, duiven, kraaien. Zo zijn onze Enforcer duiven de allerbeste op de markt en hebben wij het grootste assortiment duiven molens en flappers. Omdat wij al 50 jaar jagen (liefst iedere week) weten wij wat werkt en hoe het moet worden gebruikt. Die kennis delen wij natuurlijk graag met u.

Bekijk de webshop


Weergave per pagina
Sorteren op

ekster + vleugels, zeer realistisch

Productnr.: 4015

12,95 *

Levertijd: 2-5 werkdagen

Harvest Pack Sillosock grauw 2D 9 stuks

Productnr.: 6046

87,50 *
Advies prijs € 115,00

Levertijd: 2-5 werkdagen
*
Prijzen inclusief btw