App

Beterjagen.nl 

Het adres voor Sillosocks, lokvogels, schadebestrijding, camouflage, kleding,  hondentraining, gifts, laarzen, jacht, hengelsport, outdoor

Onze slogan 'voor jagers door jagers'  is ontstaan uit de passie die wij hebben voor het jachtbedrijf in al haar facetten. Of het nu een peuterjachtje voor de voet is met spannend hondenwerk, of in een gecamoufleerd hutje voor duif, gans en eend, dan wel op de hoogzit voor een ree of zwijn. Wij doen het allemaal graag en liefst veel!

In binnen- en buitenland zijn wij altijd op zoek naar de beste artikelen in hun prijsklasse, innovatieve producten en vooral: 'praktijk handigheidjes'.

In onze webshop of winkel op de Rijksstraatweg 161 te Haarlem komt u ze tegen, kunt u ze bestellen of afhalen. Koffie staat klaar!

Wij leveren een zeer groot assortiment lokvogels: o.a. Sillosocks, FUD's.

Ook 'eigen' producten zoals: super Enforcer lokduiven,  BJ ganzen standaard, BJ geweersteun,  BJ lokker & wild redder  etc.

Kwaliteit staat bij ons voorop, in de andere tak van onze passie, de hengelsport hebben wij geleerd dat dat, samen met innovatie, vakkennis, betrouwbaarheid en top service onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten zijn.

Niet voor niets bestaat onze hengelsportzaak al sinds 1909 !

 

Paul Goedvolk   

jager & sportvisser 

 

                   319_2     paulregenboog     207_2

 

 

 

             

 

 

 

 

 

             

​                                                                                                                                                                                                               

Beterjagen.nl 

 

Onze slogan 'voor jagers door jagers'  is ontstaan uit de passie die wij hebben voor het jachtbedrijf in al haar facetten.

Klassieke weergave
*
Prijzen inclusief btw