Camounet stealth, 2 laags 4 kleuren 4 of 6m.

Productnr.: 4027


Levertijd: 2-5 werkdagen

Camouflage net stealth

Deze revolutionaire ontwikkeling op camouflagegebied is afkomstig uit Engeland, misschien wel de bakermat van de duivenjacht innovaties.

Door gebruik te maken van een tweelagen techniek kun je wel perfect naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. De binnenlaag bestaat uit een fijne maas, de buitenlaag uit grover gaas met een print van 3D kleuren blaadjes motief. In combinatie met verstelbare steunen en klemmen kan snel en gemakkelijk een perfecte hut worden opgezet . 

Verkrijgbaar in de kleuren: zomer (rijpe tarwe, mais, stro), herfst (donkergroen/bruin), winter (wit/grijs) en lente (frisser groen/bruin). lichtgewicht,  100%polyester en rotvrij

leverbaar in afmeting 4 x1.5m- € 32.95  (voldoende voor 1 persoonshut) of  6 x 1.5m - € 42.95

hutten algemeen: 

Als het veld en de vluchtroute het toelaten verkrijgt men het beste resultaat door de hut tegen begroeiing aan, in een greppel of midden in halfhoog gras of riet te plaatsen.

Achterzijde hoger dan de voorzijde (geen silhouet) en veelal worden ook een paar afgeknipte, bebladerde takken of bosjes begroeiing/riet tegen zij- en achterkant van de hut gezet. (mogen best op sommige plaatsen hoger dan de bovenzijde van de hut zijn).

Men zegt wel een duif en kraai hebben op iedere veer een oog.

Camouflage pet/kleding is wenselijk.  Vaak worden ook geweer en de (witte) handen gecamoufleerd. Zorg voor een goede stoel, liefst met draaizitting. Tot het laatste moment achter het net weghouden, hoe minder beweging hoe beter, zittend schieten verdient de voorkeur.

Hut en stal staan goed als de duiven gewoon bij de lokkers invallen !

 

Accessoires

Product Opmerking Status Prijs
AANBIEDING wilde eend set 10 woerden 36cm AANBIEDING wilde eend set 10 woerden 36cm
€ 55,00 *
SALE: starter duivenset 14 lokduiven plus SALE: starter duivenset 14 lokduiven plus
€ 74,50 *
SALE: starter kraaienset 14 kraaien plus SALE: starter kraaienset 14 kraaien plus
€ 74,50 *
rvs outdoor bijl met voorgevormde handgreep, hardheid RC 57-58 rvs outdoor bijl met voorgevormde handgreep, hardheid RC 57-58
€ 11,95 *
Stichfrei: anti-mug, teek en horzel spray, beschermt 8 uur Stichfrei: anti-mug, teek en horzel spray, beschermt 8 uur
€ 2,95 *
*
Prijzen inclusief btw
Accessoiregegevens weergeven

Blader ook door deze categorieën: CAMOUFLAGE, hutten, netten, kleding, tips & tricks, de wilde EEND, woerd en eendje, lok ze met stal en lokfluit, ACCESSOIRES: jacht, onderhoudsartikelen, diversen, KRAAIEN, slimme vogels, soms een echte plaag!, SILLOSOCKS, Amerika's meest verkochte lokganzen, Enforcers & HD Woodpigeons lokduiven, simply the best, Beterjagen.nl, home of Sillosocks en Enforcers, jagen, lokvogels,