Afdrukken

Jachtartikelen

Bent u een fanatieke jager? Of gaat u af en toe jagen, omdat u het hartstikke leuk vindt? Of bent u aan het jagen voor uw werk? In al die gevallen is het natuurlijk aan te raden om uitstekende jachtartikelen aan te schaffen. Wij hebben een groot assortiment jachtartikelen die vooral op de praktijk zijn gericht. Zo hebben wij inmiddels de grootste keuze in duiven flappers, kraaien flappers en nog vele andere artikelen. En waarom? Omdat wij het zelf zo graag doen.

 

In de praktijk getest door experts

 

JachtartikelenAls fanatieke jager wilt u natuurlijk dat de artikelen goed werken, maar bovendien ook veilig zijn. Jagen is niet altijd risicoloos en we begrijpen maar al te goed dat u goed wilt zijn voorbereid. Noviteiten worden eerst in de praktijk getest voordat ze worden opgenomen op onze website www.beterjagen.nl. Bij vele jachtartikelen op onze website vindt u naast de uitvoerige beschrijving ook een handleiding over hoe u het product het best kunt gebruiken. Bij sommige artikelen, zoals Sillosocks, duiven flappers en molens, leveren wij een door ons geschreven, uitvoerige gebruiksaanwijzing.

 

Camouflage

 

Ook kunt u bij ons goede camouflagekleding kopen. Dat is zeer belangrijk om te hebben als jager. Zonder goede camouflagekleding is de kans namelijk zeer groot dat u minder succes gaat hebben. Veel dieren zijn erg sensitief en hebben het dan gelijk door. Daarom vindt u bij ons goede camouflagekleding. Deze kleding is te koop voor verschillende jaargetijden. Camouflage Kleding voor de zomer moet natuurlijk een stuk luchtiger zijn dan camouflagekleding voor de winter. Beiden zijn dan ook verkrijgbaar in ons assortiment.

 

Deskundig advies

 

Het is u vast wel eens overkomen: u wilt iets kopen maar heeft tegelijkertijd deskundig advies nodig. Maar al te vaak kan de verkoper u niet goed adviseren omdat ze niet over de kennis beschikken, of geen affiniteit met het product hebben. Dit is heel vervelend en kan resulteren in een miskoop. Bovendien komt het niet echt betrouwbaar over. Gelukkig kunnen wij u altijd voorzien van deskundig advies, omdat we al meer dan 50 jaar actief zijn in de jagers sport.

Heeft u verdere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder.

Bekijk de webshop