Attractors 10 duiven+camoutas the best!

Productnr.: 3945


Levertijd: 2-5 werkdagen

109,50
Prijs inclusief btw


Attractors, SALE set: 10 duiven + tas

De nieuwste ontwikkeling in  Engeland: de  ATTRACTORS

De Attractors  hebben een zeer gedetailleerd verenpatroon en met hele natuurgetrouwe, matte kleuren die niet reflecteren. Geen flock laag die snel beschadigt of loslaat maar een super slijtvaste, niet glimmende verflaag, supermat door Matt block technologie, slijtvast door sterke polyethyleen mix (2x dikker dan standaard duif) en met opvallende witte signaal strepen op nek en vleugels. Deze signaal witte tekening op hals en vleugels wordt door de aanvliegende houtduiven al op grote afstand waargenomen en herkend. 

De grootte is 10% groter dan een echte houtduif waardoor ze ook nogeens extra goed opvallen.

 

Bij fieldtesting in Engeland onderscheidden ze zich ten opzichte van de meeste Chinese lokduiven door 50-70% meer ‘pulling in' van houtduiven naar de stal.                                                     

De houtduiven gingen zelfs gewoon tussen de lokduiven van de stal zitten en dan was het verschil tussen de echte en de Attractors lokduiven nauwelijks meer te zien!

Vergelijk dat maar eens met de standaard Chinese lokduiven, die meestal de verkeerde kleur hebben de flocklaag snel beschadigt en waar zelfs vaak de witte halsvlek ontbreekt!

 

Door de hoek waarmee de sterke, glasvezel pennen in de grond worden gestoken te variëren kan ook de houding van de duiven worden veranderd voor een nog natuurlijk aanzien in de stal. De duiven zitten met 1mm spelinbg op de glasvezel pen en kunnen daardoor op de wind bewegen. Om ze vast te zetten kunt u een stukje krimpkous op de glasvezel pen krimpen (erop schuiven en in stoom houden) zie artikel 3947

 

De set bestaat uit een mix van 10 stuks: 4 sentry en 6 feeders + pennen voor de meest realistisch uitziende lokstal in het veld plus een handige camoutas met schouderriem waar de duiven in gescheiden vakken zitten.

 

We hebben de Attractors nu vorig jaar en dit jaar laten testen door onze testteams:                                                                          hun oordeel:  ¬ ¬ ¬ ¬ ¬ topduiven!

 

 

Accessoires

Product Opmerking Status Prijs
Attractor, simply the best decoys per 10 Attractor, simply the best decoys per 10
€ 89,50 *
Duiven/kraaien transporttas camou 10 vaks Duiven/kraaien transporttas camou 10 vaks
€ 29,95 *
Attractors, simply the best decoys per 5 Attractors, simply the best decoys per 5
€ 47,50 *
Attractor krimpkous, duif draait niet rond Attractor krimpkous, duif draait niet rond
€ 3,95 *
*
Prijzen inclusief btw
Accessoiregegevens weergeven

Blader ook door deze categorieën: NIEUW, LOKDUIVEN, Attractors, simply the best, Beterjagen.nl, home of Sillosocks, Dkwai, Attractors, Enforcers, jagen, lokvogels,